Jeunesse Total Effect

vanaf ± 40 jaar


Jeunesse Total Effect is een serie speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid met tekenen van huidveroudering. Total Effect richt zich op effectieve huidverbetering en pakt alle tekenen van huidveroudering aan. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten gecombineerd met een hoge concentratie actieve werkstoffen. Deze serie wordt aangeraden als aanvulling op iedere salonbehandeling die zich richt op huidverbetering (bijv. Mesotherapie).


De concentratie actieve werkstoffen in de producten is maar liefst 18%. Dit is zeer hoog en daardoor is de werking van de producten snel zichtbaar.

 

 

Total Effect Basis


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen,
gelaatsmassage, en een aansluitend masker. De behandeling zal afgesloten worden
met een anti-aging serum en een dagverzorging.

€ 44,95

Geschikt voor een normale tot droge/rijpere huid.

  

Total Effect De Luxe


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen, een gelaatsmassage, en een decolleté pakking met een aansluitend masker. Voor de ogen zal er een Botox Injection Effect Eye Mask worden aangebracht. Door de hoge concentratie werkstoffen is het eerste resultaat direct na de eerste behandeling zichtbaar. De behandeling zal worden afgesloten met een Total Effect Serum, een Total Effect Eye cream en een dagverzorging.

€ 59,95

Geschikt voor een normale tot droge/rijpere huid.