Jeunesse Anti Aging

gelaatsverzorging vanaf ± 23 jaar


De Jeunesse Anti-Aging serie vormt de basis van alle Jeunesse behandelingen. De producten uit deze serie kalmeren, voeden en herstellen de huid waar nodig. Door de unieke samenstelling vertragen de producten de vorming van tekenen van huidveroudering, vandaar de naam Anti-Aging.


Vanwege de Dode Zee mineralen zijn de producten van Jeunesse prima te gebruiken voor gevoelige huidtypen. Daarnaast zijn zij ook zeer geschikt om te gebruiken bij huidcondities zoals eczeem en psoriasis.

 

 

Anti Aging Mini


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, warmte kompres en onzuiverheden
verwijderen. De behandeling zal afgesloten worden met een dagverzorging.

€ 29,95

 

Anti Aging Basis


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen,
gelaatsmassage, en een aansluitend masker. De behandeling zal afgesloten worden
met een dagverzorging.

€ 39,95

 

Anti Aging Luxe Parel


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen en een
diepwerkend crème masker met gemalen natuurlijke parels die de huid direct doen stralen. De natuurlijke glans van de huid herstelt. Bevat verschillende heilzame, voedende plantenoliën. De behandeling zal afgesloten worden met een anti-aging serum en een dagverzorging.

Geschikt voor alle huidtypen en een aanrader voor de rijpere, droge, ondervoede huid.

€ 49,95

 

Anti Aging Luxe Honing


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen en een luxe honingmasker met honing die de huid egaliseert, verstevigt en reinigt. Het masker verwijderd en desinfecteert onzuiverheden, waardoor dit masker zeer geschikt is voor de huid met comedonen.
Bevat tevens Vitamine E, kamille, Aloe Vera en citrus extracten. De behandeling zal afgesloten worden met een anti-aging serum en een dagverzorging.

Geschikt voor alle huidtypen en een aanrader voor de rijpere/combinatie/comedonen/grauwe huid.

€ 49,95

 

Anti Aging Luxe Hydra Amandel


Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen, stoombad, onzuiverheden verwijderen en een zeer hydraterend masker met Sodium Hyaluronate voor een optimale hydratatie. Dit masker bevat zoete Amandelolie, een kalmerende en hydraterende olie die rijk is aan vitaminen. Het masker bevat tevens Panthenol, Pro-vitamine B5 welke de huid regenereert. De behandeling zal afgesloten worden met een anti-aging serum en een dagverzorging.

Geschikt voor alle huidtypen en een aanrader voor de droge tot vochtarme huid.

€ 49,95